Oficjalne forum TacoFriends!!!! (y)
Nie jesteś zalogowany na forum.

1. Nazwa Postaci: Kagmardin
2. Klasa Postaci: Mag
3. Poziom Postaci: 65
4. Profesja Postaci: 70
5. Reputacja: 100k (niebieski ekspert)
6. Posiadane karty specjalisty (profesja, plus, pp): Vulkano 99j +12, Posejdon 53j +6, arcymag 13j, Święty mag 39j, czerowny mag, jajamaru 12j, pajama 20j
7. Posiadane EQ (unikalność, plus): różdżka duszy tajemniczy +5, miotacz zaklęć mroczności legendarny +6, szata mroku tajemniczy +5
8. Coś o sobie (imię, wiek, zainteresowania): Wojtek 18 lat, mam obszerne zainteresowania, w wolnym czasie gram, oglądam filmy lub wychodzę ze znajomymi.
9. Jak często grasz w Nostale: Codziennie, ok. 4 godzin.
10. Jak dobrze znasz Nostale: Zacząłem grać 5 lat temu znam NT 10/10
11. Czego szukasz i co oferujesz: Szukam ludzi do wspólnej zabawy, oferuję wszelką pomoc w grze.
12. Dlaczego akurat my: Chcę poznać nowych ludzi, wspólnie spędzać czas w NT, między innymi za pośrednictwem ts3, a przede wszystkim dobrze się bawić na rajdach. Szukam ludzi z którymi będę mógł cieszyć się czasem spędzonym w grze.

Podanie napisane estetycznie, brak wszelkiego rodzaju błędów z czego jestem zadowolona. Aktywność w grze jest, doświadczenie w niej również. Eq powinno być wystarczające, karty również (widzę, że skupiłeś się głównie na vc, jednak jedna dobra karta miłej gry Ci nie zapewni
). Podsumowując, jestem na tak.

Podanie napisane porządnie, eq i karty dobre, doświadczenie też jest. Poziom trochę niższy lecz nie na tyle by stanowiło to problem. Jestem na tak

Na tak
w przyszłości dorób poska na +9 do expa

Wszystko ładnie, pięknie, brak błędów itd. Eq, sp jest. Jestem na tak. ![[dblpt]D](http://www.tacofriends.4ra.pl/upload/4ra_pl/tacofriends/smilies/[dblpt]D.png)

Podanie rozpatrzone pozytywnie. Zgłoś się do następujących graczy z prośbą o dodanie: Deathly, Axgorth, KochamTosty, Presly.